Karta Enter American Express nga Alpha Bank Albania është një Kartë Debiti e lidhur me llogarinë tuaj e cila shërben si mjet pagese për të kryer blerje në terminale POS-e (dyqane), tërheqje cash në Bankomat (brenda dhe jashtë vendit) si edhe për blerje online kudo ku është logo e American Express.

Karakteristikat
Komisionet
Të tjera
 • Blerje online brenda dhe jashtë Shqipërisë
 • Blerje pa kontakt në POS brenda dhe jashtë Shqipërisë kudo ku është logo e American Express (Pa PIN deri në shumën 4,500 lekë)
 • Tërheqje në bankomatet e Alpha Bank Albania dhe kudo ku është logo e American Express
 • Ndryshim të kodit PIN në ATM të Alpha Bank Albania pa komision
 • Shërbimi Alpha SMS, ku ti njoftohesh në kohë reale për çdo transaksion që kryen me kartën tënde
 • Chip & Pin për pagesa të sigurta
 • Pjesë e Programit të Shpërblimit Alpha Bonus ku ju përfitoni rimbursim në një rrjet të përzgjedhur partnerësh
 • Komisioni vjetor: 600 Lekë;
 • Komisioni për rilëshimin e kartës: 200 Lek;
 • Komision për rilëshim PIN: 100 Lek;
 • Nuk ka komision për blerjet dhe tërheqjet në terminalet e Alpha Bank Shqipëri;
 • Komision për tërheqje në terminalet ATM jashtë vendit: 2.5% me minimum 350 Lekë;
 • Komision për verifikim bilanci në terminalet e huaja: 100 Lekë
 • Monedha e lëshimit - Leku Shqiptar
 • Periudha e lëshimit të kartës: 1 javë nga data e kërkesës;
  • PIN-i i jepet klientit në momentin e aplikimit
 • Limit standard 30,000 Lekë brenda vendit;
 • Limit 13,000 Lekë për tërheqje jashtë vendit;
 • Limit për të gjitha transaksionet 100,000 ALL;
 • Limiti mund të ndryshohet me kërkesë klienti.