Këtë verë shijo çdo moment me Kartat Mastercard. Përdori ato kudo dhe shpërblehu çdo muaj!

Lexo më poshtë termat dhe kushtet e ofertës.

Dokumenta ndihmëse

Terma dhe kushte Mastercard