Zgjidhni një nga pikat tona të kontaktit

Zyra e Shtypit

E-mail: [email protected]

Tel: +355 42 278 603

Cilësia e shërbimit / Ankesa / Sinjalizime

E-mail: [email protected]

Tel:+355 42 278 632

SMS/Whatsapp: +355697020400

Kreditë konsumatore dhe hipotekare

E-mail: [email protected]

Tel: +355 42 278 533

Kartat

E-mail: [email protected]

Tel: +355 42 240 477

Alpha e-Banking

E-mail: [email protected]

Tel: +355 42 278 736 

SME

E-mail: [email protected]

Korporata

E-mail: [email protected]

 

Kontakt i shpejtë

Degët tona

Blloku i Ambasadave

G-Kam Business Center, Rruga e Kavajës, Tiranë

+35542236710

Sheshi Shtraus

Rruga "Hoxha Tasim", Ndërtesa Nr.203, Hyrja Nr.1, Tiranë

+35522251426

Bulevardi Bajram Curri

Bulevardi “Bajram Curri”, Ndërtesa Nr.10, Hyrja Nr.3, Tiranë

+35542320216

Tirana

Bulevardi "Zogu I", Nr. 47, Tiranë

+35542235903

Pjetër Budi

Rruga e Elbasanit, Ndërtesa Nr.5, Hyrja Nr.1, Tiranë

+35542379098

Zogu i Zi

Sheshi "Karl Topia", Rruga "Asim Vokshi", Ndërtesa Nr. 86, Hyrja Nr.9, Tiranë

+35542404045

Stadiumi Dinamo

Rruga "Sulejman Delvina", Nr. 29, Ndërtesa Nr.2, Hyrja Nr.1, Tiranë

+35542243702

Unaza e Re

Rruga ''Teodor Keko'', pranë Doganës, Unaza e Re, Tiranë

+35548320555

Kombinat

Rruga "Llazi Miho", Ndërtesa Nr.77, Hyrja Nr. 1, Tiranë

+35542477232

Kamëz

Bulevardi Blu, Lagjia Nr.3, Kamëz, Tiranë

+35547200034

TË GJITHA DEGËT