21.11.2022

Bashkimi mes Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) dhe OTP Bank Albania, miratohet nga Banka e Shqipërisë

Mëso më shumë
18.07.2022

Grupi OTP vijon zgjerimin, grupi bankar bëhet aksionar i vetëm i Alpha Bank Albania

Mëso më shumë
06.12.2021

Alpha Services and Holdings S.A njofton se ka lidhur një marrëveshje angazhimi me OTP Bank Plc në lidhje me blerjen e Alpha Bank Albania SHA në datën 06.12.2021

Mëso më shumë
04.05.2021

DigitAlpha - Edicioni i parë i konkursit të ideve novatore organizuar nga Alpha Bank Albania

Mëso më shumë
01.05.2021

Objektivi kryesor i bankës për vitin 2021 është rritja e përfitueshmërisë dhe frytshmërisë.

Mëso më shumë
08.03.2021

Gruaja Alpha - Falenderimi i veçantë i Drejtorit të Përgjithshëm të Alpha Bank Albania për punonjëset gra në Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Mëso më shumë
02.02.2021

Mbështetja ndaj klientit ka qenë dhe ende është prioriteti ynë më i madh.

Mëso më shumë
23.10.2020

Unë kam një kromozom më shumë por jam si ti - Tetori, muaji i ndërgjegjësimit për sindromën Down

Mëso më shumë
10.07.2020

MIGA përkrah angazhimin e “Alpha Bank Albania” për të mbështetur ndërmarrjet vendase

Mëso më shumë

Lajme te tjera