DigitAlpha - Edicioni i parë i konkursit të ideve novatore organizuar nga Alpha Bank Albania

Alpha Bank Albania organizoi edicionin e parë të konkursit të brendshëm DigitAlpha, i cili ka për qëllim përfshirjen e të gjithë stafit të bankës në krijimin e ideve novatore, që synojnë përmirësimin e produkteve dhe shërbimeve digjitale për klientët e bankës.

Lexoni artikullin e plotë dhe nje video përmbledhëse më poshtë 

Dokumenta ndihmëse

Artikull Digit Alpha

Lajme te tjera